Social Networks

Rreth Sinalco

Misioni

Të zhvillojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke iu ofruar një gamë të gjerë të produkteve cilësore dhe konkuruese për tregun vendorë dhe më gjerë si dhe shërbime profesionale të standardit të lartë.

Vizioni

Qëllimi ynë është që në vazhdimësi të sjellim shijen unike freskuese të Sinalco për  të gjithë konsumatorët, e gjithë kjo falë Sinalco International Brands si bazë e fortë për të vazhduar historinë globale të suksesshme që është dhe do të jetë shije unike edhe në të ardhmen.

Vlerat dhe principet e punës

Konsumatori prioritet
Cilësi
Përgjegjësi
Konfidencialitet
Transparencë
Efikasitet
Ndershmëri

Menaxhmenti

armendi web

Z. Armend Osaj është emëruar Drejtor Ekzekutiv i Getrinke Vrella SH.P.K – Sinalco Kosova në Korrik 2015.
Z. Osaj ka një karierë të bujshme në fusha të ndryshme të menaxhimit dhe udhëheqjes përfshirë përvojën mbi 10 vjeçare në industrinë bankare. Karierën profesionale bankare e filloi në Bankën Ekonomike në Degën në Prishtinë duke vazhduar në pozita të ndryshme menaxhuese në zyrë qendrore si përgjegjës në Departamentin e Zhvillimit të Biznesit me fokus të veçant në ndërmarrjet e vogla, të mesme si dhe korporata. Gjithashtu për 2 vite ishe Menaxher i Nëndegës Bregu i Diellit si dhe përgjegjës për shitje në regjionin e Prishtinës.
Gjithashtu vijoi trajnime dhe programe të shumta profesionale brenda dhe jashtë vendit si: Programi “Shitje, Negocim dhe Sukses”, “Oda Ekonomike e Kosovës WIFI – AUSTRIA”, “Aftësitë e Shitjes dhe Negocimit”, “Ndërtimi i Ekipit”, “Factoringu”, “Kreditimi Peng”, “Produktet kryesore bankare dhe hyrje në aktivitetin bankar”, “Kreditimi për biznesin e vogël”. Z. Osaj kreu Fakultetin Ekonomik si dhe studimet posdiplomike, drejtimi Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Prishtinës.

 

Sinalco Worldwide

Getrinke Vrella sh.p.k
Sinalco Kosova
Rr. Naim Dreshaj Nr. 1
31010 Vrellë-Istog
Republika e Kosovës

Sinalco Kosova ( shitja ):
Phone:
+377 45 555 372
+377 45 555 800
+377 44 604 792

Web. : www.sinalcokosova.com
Email: info@sinalcokosova.com

Marketing: marketing@sinalcokosova.com

Produktet

Sinalco Cola

Pije freskuese unike, me një dozë të nevojshme të kafeinës (Caffeine).
Sinalco Cola është kola e parë origjinale e prodhuar në Evropë. Që nga atëherë,akoma ka një shije të veçantë!

Sinalco Lemon

E kthjellët si loti me shije shpërthyese të Lemon-Lime, Sinalco Lemon është vetë freskia. Shije perfekte në çdo vend, përherë!

Sinalco Orange

E verdhë si Dielli, me një shije kulmante!
E rrumbullakët si vet portokalli. E prezantuar qysh para 100 vitesh, akoma ruan shijen e freskisë së natyrës.

Aquintéll

Naturelle (natyral) Ujë mineral natyral i pagazuar , i freskët dhe pa kalori.

Classic (i gazuar) Ujë mineral natyral i gazuar, sjellë freski me fluskat e karbonit, i freskët dhe pa kalori.

Lajmet

Lajmi 2 24.06.2016

Çdo zinxhir tregut në Kosovë ka qenë i mbuluar nga aktivitetet promovuese gjatë 12 muajve të fundit. vendosje produkt, degustim dhe super oferta që janë promovuar dhe paraqitur direkt për klientët tanë në disa tregje prej zinxhirëve më të mëdhenj të tregut në Kosovë (ETC, VIVA freskët, Super VIVA, Meridian, Interex, etj.).

Lajmi 1 24.06.2016

Që nga viti 1905, Sinalco është një brend gjerman i cili u ka mbijetuar shumë sfidave si: luftës së parë botërore, reformave monetare dhe luftës së dytë botërore. Sinalco ka shoqëruar breza të tërë!
Që nga viti 1905 Sinalco është i pranishëm në mbi 150 shtete të botës. Nuk kishte ndonjë brend të pijeve joalkoolike që i përafrohej vlerave dhe identitetit të Sinalco’s.
Ndërmarrja Getrinke Vrella sh.p.k. në Kosovë (Sinaclo Kosova) është kompani e licensuar nga Sinalco international – Gjermani për prodhimin e produkteve të saja dhe distribuimin e tyre në Kosovë dhe Shqipëri.
Sinalco Kosova prodhon produkte me licencë gjermane që nga viti 2011 në Kosovë. Produktet Sinalco janë të pranishme në tregun e Kosovës. Cilësia e prodhimit është konform standardeve të përcaktuara nga Sinalco international.

Contact

Address:
Rr. Naim Dreshaj Nr. 1
31010 Vrellë-Istog

Email: info@sinalcokosova.com