SUPER OFERTË

– me datë 25, 26 dhe 27 dhjetor

në VIVA Fresh – Veterrnik – Prishtinë,

dhe

në ETC PRISHTINË (zona industriale Fushë Kosovë)

për cdo pako të produkteve 2 litërshe të SINALCO, do të përfitoni një shishe 2l gratis