Super Ofertë – Emona Center

SUPER OFERTË në të gjitha pikat e EMONA CENTER!!!
Blej Sinalco Cola (2l) dhe fito një Sinalco Orange (0,5l) GRATIS
Oferta vlenë prej datës 14 Maj deri me 20 Maj 2016