Super Ofertë – Viva Fresh Store

SUPER OFERTË në të gjitha pikat e VIVA FRESH STORE!!!
Blej Sinalco Orange (2l) dhe fito një Sinalco Cola (0,5l) GRATIS
Oferta vlenë prej datës 29 Prill…