Super Offer – Interex

SUPER OFERTË
Blej Sinalco Cola (2l) dhe fito nje Sinalco Orange (0,5l) GRATIS
Prej datës 29 Prill deri më 05 Maj 2016
Në të gjitha pikat e INTEREX në Prishtinë, Fushë Kosovë, Pejë, Gjilan dhe Podujevë.